Bingöl merkeze bağlı Ağaçeli köyünde çıkan orman yangını, büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü.
Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde iki gündür aralıksız kör sinek yağmuru yaşanıyor. Kapı, pencere açamayan vatandaşlar, zorunlu olmadıkça evlerinden dışarı çıkamıyor.
Manisa'nın Kula ilçesinde bir kişi, aralarında husumet bulunan kardeşinin park halindeki aracını benzin dökerek yaktı. Olay güvenlik kameralarına anbean yansıdı.
Ankara'da fırtına nedeniyle inşaatta devrilen kolon kalıplarının üzerine düşmesi sonucuyla hayatını kaybeden Stajyer İnşaat Mühendisi Taha Öztürk, cenaze namazının ardından toprağa verildi.
Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi Ankara'da başladı. Türkiye Satranç Federasyonu ve Türkiye İş Bankası'nın birlikteliği ile hayata geçirilen Süper Lig 10 gün boyunca sürecek.
Tokat'ın Yeşilyurt ilçesinde traktörün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
Kastamonu'ya gelerek göreve başlayan Kastamonu İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay, törenle karşılandı.
Hakkri'nin Şemdinli ilçesinde mayın arama tarama sırasında kendi silahının ateş alması sonucu şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Atakan Çakır, memleketi Osmaniye'de gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu askeri manganın omzunda taşınırken anne İlknur Çakır giydiği askeri kıyafetiyle oğlunu asker selamı vererek uğurladı.
Almanya'dan Adana'ya akrabalarının yanına ailesiyle birlikte tatile gelen 7 yaşındaki çocuk 4. kattan düşerek ağır yaralandı.
Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde hem yaşlı bireylerin hem de yetim ve öksüz çocukların rehabilitasyonu için kullanılacak merkezin temel atma töreni yapıldı. Törende konuşan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Türkiye'de bir ilk diyebiliyorum dedi.
Şanlıurfa'da otomobile düzenlenen silahlı saldırıda belediyede güvenlik görevlisi olduğu öğrenilen 1 kişi hayatını kaybetti.
ABD Başkanı Joe Biden'ın eşi Jill Biden'ın korona virüs testi pozitif çıktı.
Bartın Amasra-B Taşkömürü Sahası'nın ihalesini alan Hattat Enerji ve Maden A.Ş. (HEMA) 17 yıllık süreçte kömür üretimini başlatmadı. Buna karşın şirketin sözleşmesi 2040 yılına kadar uzatıldı. Sözleşmenin uzatılmasına ilk tepki GMİS Genel Sekreteri Ertan Kaya'dan geldi. Kaya, şirketin 17 yıl boyunca taahhütlerini yerine getirmediğini ve bir kürek dahi kömür üretmediğini ifade ederken şirketin kredi talebinin ise termik santral altyapısı için olduğunu belirtti.
Samsun'da otomobilin çarptığı yaşlı kadın ağır yaralandı.
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, son dönemde Türkiye'de yaşanan kalp krizi ve Emboli (Kan pıhtısı ve pıhtılaşma) vakalarının araştırılmasıyla ilgili Sağlık Bakanlığı'na çağrıda bulundu.
Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde düzenlediği operasyon ile 2 şüpheliyi yakaladı. Yakalanan şüpheliler çıkarıldıkları mahkeme sonrası cezaevine gönderildi.
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde mayın arama tarama sırasında kendi silahının ateş alması sonucu şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Atakan Çakır, memleketi Osmaniye'de son yolculuğuna uğurlanıyor.
Temmuz ayında Antalya'da her üç konuttan biri yabancılara satıldığını belirten Antalya Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO) Başkanı Davut Çetin, 'Yabancıların konut alımlarında önceki yıllarda Irak ve İran uyruklular önde olurken nisan ayından bu yana Rusya Federasyonu uyrukluları öne geçmiş ve bu yılın yedi aylık döneminde Rusya vatandaşlarının konut alımlarındaki payı yüzde 17'ye çıkmıştır' dedi. Davut Çetin, yabancılara konut satışında Antalya'nın İstanbul'u geçtiğini de söyledi.
Kırklareli'nde samanların bulunduğu alanda çıkan yangın söndürüldü.
Ankara Ticaret Odası ihracat yapacak firmalara destek olmak için 'Dış Ticaret İstihbarat Merkezi' projesini hayata geçirdi.
Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ilk defa 10 yaşındaki bir çocuğa skolyoz (omurga eğriliği) ameliyatı yapıldı. Özel hastanelerde 300-500 bin TL arasında yapılan bu ameliyat kamu hastanesinde ücret alınmadan başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.
Şişli'de scooter kullanan Dilara Gül'e çarparak ölümüne neden olan sürücü hakim karşısına çıkarak, ''Ben kendi şeridimde ilerlerken bir anda çarptığımı fark ettim'' dedi. Maktulün annesi, scooterların yasaklanmasını istedi.
Batman'ın Gercüş ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü dere yatağına uçtu. Kazada 2 kişi yaralandı.
İstanbul Fatih'te kentsel dönüşüm çerçevesinde yıkılan bir bina ile bitişiğindeki 2 binanın ortak duvar kullandığı ortaya çıktı. Binanın yıkılması ile birlikte yandaki binalarda 3 dairenin cephesi duvarsız kaldı.
Kağıthane Sadabad Viyadüğü üzerinde seyir halinde olan bir otomobil henüz belirlenemeyen bir nedenle yanmaya başladı. Alevlerin yükseldiği aracın o anları kameraya yansırken, otomobil itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.
Çanakkale'de, hayvan otlattığı sırada yıldırım düşmesi sonucu hayatını kaybeden Muhammet Duman (18) toprağa verildi.
Başkentte dün yaşanan sel felaketi birçok dükkanın sular altında kalmasına neden oldu. Yaşanan sel olayının oluşturduğu hasarın boyutu ise suların çekilmesiyle ortaya çıktı. Dükkanları kullanılamaz hale gelen esnaflar ise yetkililerden yardım istedi.
İsveç Başbakanı Magdalena Andersson yaptığı açıklamada, 'İsveç, Finlandiya ve Türkiye arasında imzalanan mutabakat zaptına sadık kalacağız' dedi.
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kamerun'un Ankara Büyükelçisi Victor Tchatchouwo'yu kabul etti.
Antalya'nın Alanya ilçesinde motosiklet ile otomobil çarpıştı. Kazada bir bacağı protez olan ve ağır yaralanan motosiklet sürücüsünün güneşten etkilenmemesi için çevredekiler plaj şemsiyesi ile gölgelik oluşturdu.