Turkcell'in 'Çok Çekici' yaz filmi yayında

Turkcell, #ÇokÇekici temalı reklam filmi serisinin 7'incisini yayınladı. Filmde ülkenin birçok noktasından, Turkcell kullanıcılarının günlük yaşamlarından paylaştıkları anlarla, Türkiye'nin güzelliklerine ve operatörün yüksek çekim gücüne vurgu yapılıyor.

Turkcell, #ÇokÇekici temalı reklam filmi serisinin 7’incisini yayınladı. Filmde ülkenin birçok noktasından, Turkcell kullanıcılarının günlük yaşamlarından paylaştıkları anlarla, Türkiye’nin güzelliklerine ve operatörün yüksek çekim gücüne vurgu yapılıyor.

Türkiye’nin güzelliklerinin ve Turkcell’in çekim gücünün anlatıldığı #ÇokÇekici reklam serisinin 7’nci filmi yayınlandı. Yapılan açıklamaya göre, serinin önceki filmi “#ComeToÇaykara” filminde de yer alan küçük oyuncu Ahmet Sefa Gürkan ile başlayan son filmde, yeşili ve mavisiyle bizi kendisine çeken Türkiye’nin doğal çekici güzelliklerine yer veriliyor. Küçük oyuncunun ‘Çaykara’ya gel’ çağrısıyla başlayan görüntülerde, ülkenin birçok noktasından insanların günlük yaşamlarından eğlenceli paylaşımlarıyla operatörün yüksek çekim gücü vurgulanıyor. İnsanlar, sevdiklerini operatörün kalitesiyle Türkiye’nin güzelliklerini yaşamaya, yazın ve bayramın tadını çıkarmaya davet ediyor.

Kala Film’in prodüksiyonunu, Ali Ardıç’ın yönetmenliğini üstlendiği film, tüm seri gibi yine Rafineri imzası taşıyor.

Bakmadan Geçme