Oğan: Seçmenimiz bu oylar Sinan Oğan'a verilmedi diyenlerin heveslerini kursağında bıraktı

Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ilk turunda aday olan Sinan Oğan, Cumhur İttifakı'na desteğini açıkladığı seçimin ikinci turuna ilişkin 'Kazanan Türk milliyetçileri, Atatürkçüler, Türk milleti ve Türk dünyası, kaybeden linç kültürü ile terör iltisaklı partiler ve onlara güvenenler olmuştur' mesajı verdi.

Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ilk turunda aday olan Sinan Oğan, Cumhur İttifakı'na desteğini açıkladığı seçimin ikinci turuna ilişkin "Kazanan Türk milliyetçileri, Atatürkçüler, Türk milleti ve Türk dünyası, kaybeden linç kültürü ile terör iltisaklı partiler ve onlara güvenenler olmuştur" mesajı verdi.

Sinan Oğan, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanlığı seçim süreci tamamlanmıştır. Bu sonuca göre ilk turda bizden desteğini esirgemeyen seçmenimiz ikinci turda da önemli ölçüde desteğini devam ettirmiş ve Türkiye’nin istikrarı yönünde oyunu kullamıştır. Seçmenimiz bu oylar Sinan Oğan’a verilmedi diyenlerin heveslerini kursağında bırakmış, bize güvenmiş ve önemli ölçüde bizim olduğumuz yeri seçmiştir. Buradan PLANA SADIK KALan tüm vatandaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Artık yeni bir dönem başlıyor, Kazanan Türk milliyetçileri, Atatürkçüler, Türk milleti ve Türk dünyası, kaybeden linç kültürü ile terör iltisaklı partiler ve onlara güvenenler olmuştur."

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın başını çektiği ATA İttifakı, Sinan Oğan'ı cumhurbaşkanı adayı göstermişti. Birinci turda üçüncü olarak yarıştan elenen Oğan, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turunda Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı almıştı. Özdağ ise CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile mutabakat metni imzalayarak Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turunda Millet İttifakı'nın adayı Kılıçdaroğlu'nu desteklemeye karar verdiğini ilan etmişti. 

Bakmadan Geçme